Wysłany: 2008-04-04, 02:12 Nowa strona KInO Neptun.
Mam przyjemność poinformować, że ruszylismy z nową stroną Neptuna . Narazie jeszcze w fazie testów, aczkolwiek planujemy ją szybko rozkręcić. Na dzień dzisiejszy strona jest interpretowana poprawnie przez przeglądarki: Firefox, Opera oraz Internet Explorer 7, użytkownicy Internet Explorer 6 mogą natknąć się na błędy(plecam instalcję www.firefox.pl - prosta, bezpieczna, najlepsza przeglądarka internetowa).
Jak już wspomniałem strona w trakcie testów, tak więc proszę zostawiajcie tu opinie spostrzeżenia, a my na bieżąco będziemy działać.
Oprócz mnie aktualizację na stronie dodaję także Mariusz Kulczycki - wrzosowy.ludek@gmail.com, więc śmiało możecie do niego uderzać(do 13 kwietnia nie ma mnie w Polsce).
Jeżeli ktokolwiek przygotowuje wyniki z imprezy mam gorącą prośbę aby wykonywał je według tego wzoru, naprawdę ułatwi to nam pracę:
a ja proponuję zamiast Archiwum napisać po prostu Kronika i stale to rozbudowywać. Powinno tam być wszystko przy danej imprezie: Logo, regulamin, wyniki, protokół, relacja, zdjęcia, itp.
==========================================================
i druga sprawa to najlbliższe imprezy
w tej formie jest to nieczytelne.
chyba jednak lepiej aby najpierw była data, a potem dopiero wszystko inne.
Poza tym uważam, ze powinien być podział, np. z lewej wszystkie nasze klubowe, bo wiadomo ze to nasze, tam będziemy i bierzemy jako klub za to odpowiedzialność, a z prawej wszystkie inne imprezy obce, ale przez nas polecane i na których zapewne tez będziemy, np. InO Alpino, Harpagany, jakies rowery, OWRP itp.
Heja;
CHciałem pogratulować, buszując Tym co założyli to forum i prowadzą stronę Neptuna. Dla takich zabieganych jak ja to często jedyny kontakt z klubem więc " Niech żyją nam i chwała im za to "!!!!
_________________ Zyjmy, ino żyjmy... a pamietacie kregi zbożowe w Janowcu i świeży chleb z piekarni...?
Hej hej,
Poprzeglądałam sobie troszkę listy użytkowników i rzeczywiście jest sporo tych, co to się zarejestrowali i nigdy potem nie pojawili się na forum. Może by tak usunąć ich konta, co by ładniej bylo? Nie mówię tu o osobach, ktore zarejestrowały się w 2010 roku, ale Ci z 2008 czy 2009... A i jeszcze jedna rzecz co do spamowców, Państwo z Usa... Moderatorze - zabij ich! ;)
PzDr.
Tych z USA to zbijam regularnie, czasem kilku dziennie ale i tak się mnożą jak jakaś szarańcza... ;)
Prawdziwych użytkowników nie zamierzam kasować, bo akurat nie widzę w tym przesadnej estetyki ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum