Spoko Grzechu.
Na I rundzie była fajna frekwencja i nie widzę przeszkód czemu na II rundzie też takiej miałoby nie być.
Trzeba chyba uzbroić się w asertywność i osoby zgłoszone po terminie bezwzględnie płacą te 2 zł więcej i np nie dostają wafelka czy rogalika (brak pełnych świadczeń). Może wtedy coś ruszy w naszym TZ-owym środowisku.
wprawdzie ja spoza środowiska ale ruszyło mnie bo... chcę wafelka albo rogalika albo cokolwiek więc zgłaszam TZ tandem Anna Machalska, Bożena Pieczka , grawitacja.gdańsk
Rozumiem, że TP nie ma, bo nie opłaca się rozstawiać punktów dla kilku osób? Jeżeli tak, to nie można oprzeć się o PK i PKS z TZ, tylko dać inną mapę?
Może warto podawać limit i ile już osób się zgłosiło. Powinno zdopingować. Na swoje usprawiedliwienie mam jakieś podziębienie, które się przyplątało na przełomie tygodni i po prostu nie wiedziałem, czy do startu by się poprawiło.
To ja wstępnie się zapisuję na TZ. Jak się jednak pojawi coś łatwiejszego, to tam wolę.
Marek Kwiatkowski, Gdańsk
Aha, co mi się może przydać na TZ, nożyczki, kalka (takie narzędzia widziałem w użyciu na poprzednich)?
@ zekker
Hmm, osobiście nie lubię puszczać na bazie tych samych punktów tras łatwych i trudnych.
Powoduje to pewne ryzyko porównania map na tej trasie, co w znaczący sposób może wypaczyć wyniki zawodów :)
Przyznam, ze gdyby była inna pogoda, to bym chętnie rozstawił drugą kategorię nawet dla tych obecnie 5-6 potencjalnie chętnych osób, ale brnięcie w takim śniegu jakoś do mnie nie przemawia... ;)
edit: na trasach TZ nigdy nie zaszkodzi mieć ze sobą kawałek kalki :)
Wszyscy zapisani :)
Na liście zgłoszeniowej 24 osoby.
Info z ostatniej chwili:
W lesie bardzo ładnie. Biało, śnieżnie.
Zdecydowanie wskazana jest odzież przeciwśniegowa (stuptuty, spodnie narciarskie itp).
Na starcie mapka i robienie bałwanków. Na mecie batonik i kawa / herbata
Wyniki pojawią się najprawdopodobniej dziś późnym wieczorem razem z kompletem materiałów.
Przepraszam za opóźnienie, ale jest to spowodowane jednym examem, który mam dziś jeszcze... :/
Całej trasy nikomu niestety nie udało się przejść, ale jeden zespół zaliczył 12 z 15 PK :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum