Wysłany: 2010-02-22, 21:31 Prezes zaprasza - czyli I Spontaniczny Kulig Klubow
Nie będę się rozpisywał, poniżej regulamin i jak będzie 15 osób minimum to jedziem na kulig w niedzielę :)
Organizator:
Klub Imprez na Orientację NEPTUN Gdańsk,
Prezes KInO NEPTUN Gdańsk,
Termin:
28 luty 2010 (niedziela).
Miejsce:
Wieżyca Kotlinka (stok narciarski)
Wpisowe:
25 zł od osoby
Świadczenia:
- ognisko, kiełbaska
- kulig z pochodniami
Termin zgłoszeń:
Środa godzina 23:59
Forma zgłoszeń - ustna, pisemna, telefoniczna, forumowa bądź mailowa: sadek.neptun@gmail.com
Dojazd:
Grzecznościowy, samochodowy – umawiamy się na forum – tak żeby każdy miał miejsce, ale też żeby nie jechały puste auta
Warunki odbycia kuligu:
Minimalna ilość osób zgłoszonych do środy wieczorem musi być 15 osób,
Maksymalna ilość osób – w okolicach wielokrotności 15 osób
Uczestnikiem może być każdy klubowicz i sympatyk Klubu!!! (aby być sympatykiem Klubu wystarczy Nas lubić!!!)
Ogólny harmonogram imprezy:
17:30 Spotykamy się przed stokiem na Wieżycy
18:00 Wyjazd na kulig z ogniskiem
Ok. 20:00 Koniec kuligu z ogniskiem
Zarówno przed, jak i po kuligu wszyscy chętni bawią się na stoku narciarsko-snowboardowym na Wieżycy
Także dawajcie szybko znać jeśli jesteście chętni i do zobaczenia w niedzielę
OOO, KULIG! Z klasą nie ma jak jechać, bo oczywiście zebranie odpowiedniej ilości osób, która się później nie wykruszy nie jest mocną stroną żadnego z naszych nauczycieli W każdym razie ja bardzo chętnie, Justyna i Magda na pewno też (tylko jeszcze o tym nie wiedzą ) więc zgłaszamy się ze znakiem zapytania, a jeśli tak nie można to się nie zgłaszamy po prostu na razie.
Mogę wstępnie napisać, że kulig odbędzie się (mimo niezbędnego minimum, ale jestem dobrej myśli że jeszcze te 6 osób się uzbiera!) - jutro oficjalne potwierdzenie w godzinach wieczornych. Skład na razie wygląda następującą (w kolejności alfabetycznej, i na końcy chopy):
Agnieszka K
Justyna
Karolina
Kasia
Sonia
Grzechu Ko
Narzeczony Kasi
Waldek
Sadek
Jeśli kogoś pominąłem to zwrócić grzecznie uwagę proszę:)
Skład na dzisiaj to Karolina + jej 4 znajomi (1 auto),
Dziewczyny tzn. Justyna z Sonią i 3 osoby od nich (1 auto),
Ruda, Waldek, Grzesiek Ko i ja. Ruda jakoś wcześniej wyjeżdża ja Grzesiek i Waldek jeszcze kombinujemy dojazd.
Sprawa najważniejsza w sumie: Nastąpiło małe przesunięcie startu i mety na okoliczny Szymbark. Tak jak w regulaminie spotykamy się o 17.30, z tym że na parkingu przed restauracją w Szymbarku (jest taka tylko jedna w Szymbarku, mapkę z dojazdem jutro zamieszczę jeszcze).
Zostały 3 wolne miejsca - w przypadku większej ilości musielibyśmy uzbierać kolejne 11 osób przynajmniej na drugi zaprzęg.
Poniżej mapka z dojazdem do Szymbarku. Spotykamy się o 17.30 na parkingu przed restauracją w centrum (są w sumie 3 knajpy w Szymbarku, wszystkie koło siebie - znajdziemy się)
Prezes w przeciągu godziny napisze o odwołaniu jutrzejszego kuligu, ze względu na warunki panujace w lesie:( W zamian tego, zapraszamy na spontaniczne wyjscie na łyżwy, jak w temacie:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum