Wysłany: 2010-02-08, 10:13 Nocne Mistrzostwa Polski 2010
Wielkimi krokami zbliża się I Runda Pucharu Polski, a zarazem Nocne Mistrzostwa Polski.
Myślę, że będziemy jednak jechać pociągiem i na pewno na razie jedzie Qbacki i ja :) A no i Ola Nazim :P
Termin zgłoszeń mija 20 lutego więc dużo czasu nie zostało, a łapać doświadczenie na tego typu imprezach na prawdę warto. Tym bardziej warto przed DMP'ami, gdzie nocne etapy nie zawsze wychodzą nam dobrze :)
Dlatego proponuję ogólną mobilizację na ten wyjazd, szczególnie, że może być wesoło - charakter imprezy zapewnia nam wolną całą sobotę, czyli można się fajnie zintegrować.
patrząc na listę zgłoszeń na Nocne nie jedzie zadne gdański junior (w przeciwieństwie do całej Polski).
To zjawisko powinno dawać mocno do myslenia przed zblizającymi sie DMP we wrzesniu.
Jeżeli szybko sie coś nie zmieni i juniorzy nie wykazą sie wiekszą ambicją, nie zaczna jeżdzić na PP, a u nas startować w TZ i TO, to nie mamy po co jechać na DMP jako drużyna. I to I druzyna, nie mówiąc o II czy III.
No chyba ze honor ratować będą za starszych kolegów nasze TM...
nie chodzi o etapy, a temperaturę panujacą w wiejskiej swietlicy gdzie spalismy, która niewiele odbiegałą od tej na zewnątrz... :) Dawno nie spałem w czapce i szaliku, dobrze że jechaliśmy do Wrocka na mecz, wiec gadżety były pod ręką :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum