Hej,
mam prośbę do wszystkich którzy chcą i jeszcze nie wypełniali krótkiej Ankiety, aby mi pomogli i ją wypełnili :)
Potrzebne jest mi to do Pracy mgr, którą to chcę napisać jeszcze w lutym (także czas nagli).
W załączniku Ankieta w Wordzie, proszę ściągnijcie, zaznaczcie co trzeba i odeślijcie na adres:
kaczor.ulg@wp.pl :)
Pytania nie są trudne, a Ankieta oczywiście anonimowa.
PS. Mam nadzieję, że Ankieta pojawi się także w formie papierowej na Zimowych Przebieżkach Grześka Kazimieruka.
Sonia. Dokładnie ta ankieta była obecna na Nocnych MP w 2009 roku w okolicach Pszczyny :) Mnie nie było na tych zawodach więc nie wiem kto już ją wypełnił.
Szymon. Gdybym ja jeszcze wiedział o czym Ty do mnie rozmawiasz :)
A tak na serio to mam tą ankietę właśnie w wordzie, przeznaczoną przede wszystkim do druku i ręcznego wypisywania, ale jak nadarzyła się okazja wkleić ją na forum, to czemu nie ?:)
Sorry, że tak późno piszę, ale jakoś tak wyszło.
Wszyscy Ci, którzy wypełniliście ankietę, przyczyniliście się do powstania pracy magisterskiej pt: "Marsze na Orientację jako forma turystyki kwalifikowanej" oraz obronienia przeze mnie w/w pracy.
W związku z tym od 29 marca jestem mgr inż Kaczor :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum