No gratki gratki :) Mam nadzieję że na DMP już będzie pierwsze :P Tak by z tego wynikało - GOSK - 3, MP -2, DMP-? :P I gratki należą się również wam drodzy przyjaciele z Neptuna!!!
W sumie to nie ja powinienem pisać, ale dochodzą słuchy że brakuje ludzi na DMP, szczególnie TS.
Tak wieć wszyscy niezdecydowani podjąć męską decyzję i zgłaszać się. Nie umiejęnosci, a dobry humor i chęć dobrej zabawy i wspólnego wyjazdu się tu liczą.
A ja napisałem ogólnie, bo jakoś niewiele się dzieje w temacie.
Na marginesie też byłem studentem i jakoś nie miałem problemu, aby w przypadku pokrycia się terminów przesunąc egzamin na inny termin. Nazwa Mistrzostwa Polski na wszystkich robiła wrażenie. Wystarczy chcieć. A terminy sesji o i,le sie nie mylę od zawsze mają podobne terminy. Tak jak o terminie DMP było wiadomo przynajmniej od września. I tyle z mojej strony, bez dalszego wdawania sie w dyskusję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum